onsdag 23 januari 2013

En glad skit! :)

Här går tiden fort! Hjalle har redan hunnit bli två månader. :) Även om jag tycker tiden går rätt långsamt, så går den fort ändå. Men jag längtar till han blir ännu äldre och kan börja smaka på riktig mat, krypa, rejsa gåstol osv. Som vanligt har jag inget tålamod!


Magbekymren är ett minne blott, om man nu ens vågar säga/tänka/känna så. För då kanske de kommer tillbaka?! I dagsläget mår han iaf jättebra och skrattar och pratar titt som tätt. :)

fredag 11 januari 2013

En liten glutt på vår jul

Eftersom tiden sprang iväg runt jul så tänkte jag ge er en liten glutt på hur vi hade det. :)


torsdag 10 januari 2013

Tusen tack Svenska Blå Stjärnan! :)

Innan julhelgen fick jag ett samtal från blomsterbutiken, de hade en leverans till oss. Jaha!? Så förvånad och nyfiken jag vart!


Det var underbart fina buketter från kansliet på Svenska Blå Stjärnan, min gamla arbetsplats. :) Och hur gör man för att tacka för sådana fina blommor? Jag försöker med detta inlägg visa hur fina de var samt tipsa er besökare om Svenska Blå Stjärnan. :)

Svenska Blå Stjärnan (SBS) är en förening för djurintresserade i alla åldrar. Där finns möjlighet att lära sig mer om alla möjliga sorters djur, för ung och gammal. Är du 16 år eller äldre kan du utbilda dig i syfte att hjälpa samhället vid extraordinära händelser, som t ex en stor djursmitta. Du får utbildning, resa, boende och mat betald! Dessutom får du ersättning för de dagar du är på kurs. Läs mer här. En förening för alla som vill lära sig mer om djur - helt enkelt! Och ja, de är så bra som det låter. :)

onsdag 9 januari 2013

Grattis!

Livet som småbarnsförälder är lite hektiskt ibland. :) Vi har gått igenom en period med magont (jättemagont!) och en period av vakna nätter. Med hjälp av magmassage fick vi ordning på de onda fisarna, de svider i hjärtat när han skriker och har så ont! De vakna nätterna tror jag berodde på att han inte blev tillräckligt mätt. Nu testar vi med Babysemp till natten istället för Nan. Första gången sov han 4,5 tim i sträck och sen småsnuttar. Inatt sov han 7 (SJU!) timmar i sträck! Och sen 3 tim till. Helt otroligt! Tänk att byte av ersättning kan ge så stor skillnad. Jag hoppas detta fortsätter! :)



I början av januari skulle jag dragit en vinnare i tävlingen, men de har hamnat efter. Men bättre sent än aldrig! ;)

Vinnaren av presentkort på 100 kr hos www.mitthusdjur.se är Lena med bloggen Ett liv utan böcker är inget liv Grattis! :)